Ulei Esențial de Eucalipt

Doar 1 rămase în stoc (poate fi pre-comandat)

18,00 lei

Denumire latină: Eucalyptus globulus

Parte folosită a plantelor: Frunze și Ramuri

Origine: China

Metoda de extracție: Distilarea cu abur

Uleiul Esențial de Eucalipt, este un lichid concentrat care conține compuși aromatici volatili din arborele Eucalyptus globulus. Uleiul esențial de eucalipt este antibacterian, dezinfectant și analgezic. Se utilizează pentru ameliorarea tusei, a răcelii și a altor probleme respiratorii. Calmează durerile musculare și articulare și ajută la vindecarea rănilor, arsurilor, ulcerelor și a mușcăturilor de insecte. Aromaterapia afirmă că eucaliptul promovează activitatea, vitalitatea și energia. Dacă aveți dificultăți de respirație, aplicați câteva picături din acest ulei pe o batistă, inspirați prin gură și expirați prin nas timp de jumătate de minut. Pentru reîmprospătare, adăugați câteva picături la baie. Pentru a ameliora durerile de picioare – înmuiați-le în apă caldă cu 4-5 picături din acest ulei. Câteva picături de ulei din difuzoare ucid, de asemenea, bacteriile din aer, ceea ce este bun în scopuri spitalicești. Uleiul esențial de eucalipt este numai pentru uz extern. Consultați întotdeauna un medic sau un aromaterapeut dacă îl utilizați în scopuri medicale.

Uleiurile Esențiale au fost aplicate în vindecare în timpurile străvechi în Egipt, China și alte părți ale lumii. Se spune că este cea mai veche formă de medicamente și produse cosmetice, deoarece este distilată din plante, fără procese sau mașini complicate. Au fost apreciați mai mult decât aurul de către bătrâni pentru proprietățile lor de vindecare și aromă.